Vad är fördelarna med en Privatsession?
Vi har möjlighet att se och lyfta dina styrkor, tona ned det som begränsar dig och göra dig uppmärksam på vad du behöver jobba på för att uppnå balans i kropp och sinne. Det kan vara att hitta asanas (positioner) som hjälper dig att komma tillbaka från en skada med stärkande och mjukgörande övningar. Eller att i samband med utmattning hitta in i en lugnande andning och grundning i kroppen.


Vad är fördelarna med en egen företags- eller privatgrupp?
Du delar yogaupplevelsen med dina vänner/kollegor, tillsammans stärker och lyfter ni varandra. Yogan är ett fantastiskt verktyg till ett friskare och mer hälsosamt liv, både fysiskt och mentalt. Tillsammans blir ni starkare!

privat yoga & meditation

För dig som vill ha en individuellt anpassad privat session. Vi erbjuder yoga, meditation, ayurveda och samtal utifrån dina unika behov. Låt dig omfamnas av en fin och trygg miljö i vår yogastudio där du helt kan gå in i dig själv.

Privatsession en person:
Ett tillfälle: 950kr för 75-90 minuter
Paket med fyra tillfällen 2995kr

Privatsession (duo) kom med en vän eller partner:
Ett tillfälle 1200:- (600kr per person)

Hör av dig med din bokningsförfrågan!
KONTAKT

företag & privata grupper

Kom med din företagsgrupp till oss för yoga och/eller meditation. Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy yogaklasser för företagsgrupper i samband med t.ex. konferenser.

Vi håller även föreläsningar inom området stresshantering, kost, hälsa, yoga, meditation och ayurveda. Vi ser det som en ynnest att få lösa dina speciella önskemål!

Stark Yoga hjälper även gärna dig som privatperson som vill ha en egen yogagrupp, antingen som en kurs med flera tillfällen eller enstaka klasser.

Hör av dig med din bokningsförfrågan!
KONTAKT