det är lätt hänt att yogan blir en förälskelse

Låt yogan ta plats i ditt liv, rulla ut yogamattan och börja din resa till en starkare och smidigare kropp, där andningen skapar ett lugn och tankarna blir klarare med ett fokus. Vi hjälper dig på vägen och finns till hands för dina frågor och funderingar.

Yogan är en 5000 år gammal tradition, vetenskap och metod från Indien. Med hjälp av andningen, olika yogapositioner och meditation sägs den förbättra vår hälsa på olika sätt.Kroppen och dess organ stärks upp, mjukar upp leder för ökad rörlighet, du får en bättre hållning då yogan tränar våra ”core” muskler.

Det blir en känsla av att få en bättre kontakt med kroppen, man kan kalla det för kroppsmedvetenhet.Inom yogan pratar man om energi ”Prana”, det som ger vitalitet och kraft. Yogan hjälper till att få energin att flöda i kroppen.Andningen fördjupas och till följd av det förstärks vårt ”lugn och ro system” i kroppen, alltså motsatsen till en stressad kropp.Vi blir lugnare och klarare i huvudet, tankarna snurrar inte lika fort, och man kan uppleva en stadighet i båda känslor och humör.Man kan säga att yogan mejslar fram en lugnare, stabilare, mer fokuserad och glad version av oss själva. Kanske att man även kan uppleva ett större sammanhang, att vi alla är ett, och en känsla av förnöjsamhet.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

följ oss på insta @annacamillasilver