Kan jag ta igen missade gånger?

Absolut! Under den tidsperiod som din kurs pågår kan du ta igen missade gånger på andra klasser i mån av plats (det brukar alltid lösa sig). Hör av dig innan bara så vi vet att du dyker upp! 

Behöver jag köpa en yogamatta?

Sedan Covid19 så har vi slutat med lånemattor för att minska risken för smittspridning. Vi har någon enstaka vid nödfall men vi ser gärna att alla har med sig en egen yogamatta till studion.

Har ni omklädningsrum?

I ljusdal har vi ett stort gemensamt omklädningsrum samt två duschar och bastu.

I Hudiksvall finns ett gemensamt omkädningsrum samt en stor toalett med dusch så man kan både byta om och duscha på plats om man vill! 

Måste man följa en kurs?

Är du nybörjare så vill vi att du går minst en hel nybörjarkurs så du lär dig grunderna så som andning och grundläggande positioner. Övriga kurser finns möjlighet till drop-in i mån av plats.

Måste jag vara i form för att göra Ashtanga Yoga?

Absolut inte, du är välkommen precis som du är och har du t.ex. smärtor i kroppen, är skadad eller känner dig otränad så finns det möjlighet till modifieringar utefter dina förutsättningar och sakta men säkert kan du bygga upp så väl kropp som sinne. Fråga läraren som håller i just din kurs så kan hon/han hjälpa dig.

Hittar du inte det du söker? Hör av dig till oss