stark yoga i korthet

Vår intention och önskan med STARK YOGA är att det ska vara en varm oas, en inspirerande plats vi själva skulle vilja kunna besöka som yogaelever, för vi är först och främst fortfarande elever som vill fortsätta att utvecklas och ta till oss ny kunskap. Känslan vi vill skapa med STARK är att det ska vara en skön miljö för din yogapractice, men även att du ska känna dig trygg i att utvecklas på alla plan, yogan innefattar så mycket mer än bara den fysiska delen. Som en stor varm kram. 

I Hudiksvall och Ljusdal hittar du Stark Yoga, dom är som två systrar… dom kommer från samma källa. Men har lite olika egenskaper, Ljusdal sänder ut det lugn som ett gammalt hus kan ge medan Hudiksvall skapar fokus och en renhet. På båda ställena finns möjlighet till omklädningsrum, dusch och en liten butik.

klasser i HUDIKSVALLklasser i ljusdal

hyra vår lokal?

I mån av plats hyr vi gärna ut vår studio på Södra Järnvägsgatan 42 i Ljusdal.  Gäller vardagar och helger till workshops, kurser och föreläsningar.
Våra priser är: 300 kr/tim (minst debiterbar tid 1,5 tim)  Halvdag (vardagar, lörd eller sönd) 8-12.30 eller 12.30-17.00: 900 kr Heldag (Vardagar, lörd eller sönd) 8-17: 1.500 kr Hel helg (lörd+sönd)
8-17: 2.300 kr/helg.