Startar
Feb 2, 2023
18.00
slutar
February 2, 2023
19.30
INVESTERING
350kr
Södra Järnvägsgatan 42
STARKYOGA i Ljusdal

Eventbeskrivning

I en värld med ständiga förändringar och behov av anpassning kan vi behöva hjälp att hålla oss stadiga och centrerade. Vi utmanas ständigt av nya intryck som kan rucka oss ur balans.

Meditation är ett sätt att stärka din inre balans, att förtydliga ditt jag, din inre kärna av kraft.

Meditation är ett hjälpmedel till att öppna dina inre ögon, att bli bättre på att urskilja vad som gagnar mig och vad jag behöver släppa taget om. Det blir som att mejsla fram en stabil kärna av ljus och lugn.

* Vi pratar om och ikring ämnet: att hitta in i din gudomliga kärna, utifrån ett vediskt perspektiv

* Vi mediterar tillsammans i ljuva energier

* Det ingår enklare fika i fin gemenskap

"Ödmjukheten leder varligt din hand. En varm fast hand som leder dig in i allt det vackra som är livet. Ödmjukheten hjälper dig att se världen så vacker och kärleksfull den egentligen är, och alltid har varit. Vår illusion baserad på rädsla lägger ett smutsigt grått filter kring våra tankar, ord och upplevelser. Låt ödmjukheten och kärleken putsa dina intryck tills dom sprakar, gnistrar och strålar. Se den gudomliga gnistan som finns närvarande i allt som existerar. Den finns där, alltid, bara vi tillåter den att framträda. Släpp fram modet att ”tappa” ditt ansikte. Låt det hårda i ditt hjärta förvandlas till ett mjukt, öppet hjärta formad ur kärlekens språk. Mjukt, varmt och strålande som den vackraste diamant. Ödmjukheten lyfter fram gudomligheten i dig och mig. Hur kan jag någonsin skada någon som fullkomligt vibrerar av ljus och kärlek… Hur kan jag tvivla … Jag finner tilliten i den kärleksfulla närvaron som är så påtaglig att den går att ta på… Ödmjukt jag trampar moder jord, jag gör mina fötter känsliga och omtänksamma. Jag andas samma andetag som dig, träden, stenarna, solen och månen. Stjärnorna är mina systrar…"


När: torsdag kl 18.00-19.30 (ungefär)

Var: Stark Yoga Ljusdal

Kostar: 350 kr

Passar både dig som är ny på meditation och har tidigare erfarenhet!

Anmälan och frågor till info@camillasilver.se


Varmt välkommen!

LÄRARE / FÖRELÄSARE

Camilla Silver
Yogalärare