Startar
Jan 16, 2022
09.00
slutar
December 12, 2021
12.30
INVESTERING
450kr
Stark Yoga, Ljusdal

Eventbeskrivning

En djupgående resa inom för att möta ditt sanna Jag.

Vi kommer med hjälp av Yogans olika verktyg som tex yoga asanas (rörelser) meditation, mantra, självkännedom. Vi skapar en medvetenhet om, och kontakt med Självet inom oss bortom våra ständigt återkommande tankar och handlingar. Vi stärker upp hela vårt väsen från den mest grundläggande fysiska kroppen till de mer subtila delarna av dem vi är.

Vi träffas söndag 12:e december mellan kl 09.00 - ca12.30

Vi startar dagen med att yoga i lugnt flöde för att hitta in i kroppen, landa.
Sen intar vi en hälsofrukost/fika
Därefter blir det blandat prat, meditation, mantra för att på djupet förstå och stärka upp oss själva inifrån

Vart: Starkyoga i Ljusdal
När: Söndag 12:e december 2021 09.00-ca12.30
Investering: 450:-

Är du redo att möta och välkomna din fulla potential in i livet? Där varje cell vibrerar av kraft, kärlek och gnistrar gudomligt vackert i regnbågens alla färger. Med mjuka rörelser, den ljuvaste kraft och djupgående andning i största mod och kärlek landar vi in i nuet och hela ditt väsen, ditt varande. Vi är så mycket mer än vad blotta ögat kan se. Det finns ett inre seende som öppnar upp en helt ny värld där du är den vackraste blomma, den kraftfullt strålande solen, du har en stadighet och trygghet som urberget, du är lika flyktig och genomsläpplig som den ljumma vinden. Du böljar fram som gräset på ängen, du flödar och virvlar fram som det porlande vattnet genom det inre och yttre landskapet. Ditt vackra hjärta sjunger av glädje, det skapar ringar på vattnet och hela skogen stämmer in i den vackraste sång. En sång som aldrig tar slut, den får dig att bölja, dansa och springa. Springa glatt som ett ystert föl, som vill undersöka det nya i all sin underbarhet.
Släpp stenarna du bär på ryggen, ta ett språng ut i det vilda nya som väntar på att du ska återupptäcka din sanna kraft, din sanna gudomlighet, den du på djupet är menad att vara.

Det handlar om att växa som människa med hjälp av yogans alla fantastiska verktyg. Det är precis denna känsla jag själv upplever i kombinationen av yoga, mantra och meditation


Anmälan är bindande!
Anmälan och frågor till info@camillasilver.se eller 070-2488680

Begränsat med platser, vi vill ha luftigt mellan mattorna, så först till kvarn…

LÄRARE / FÖRELÄSARE

Camilla Silver
Yogalärare