Startar
Oct 6, 2023
16.00
slutar
October 8, 2023
13.00
INVESTERING
2500kr
Skomakarvägen 3 Åre 83796 Undersåker, Åre
Spiragården, Åre

Eventbeskrivning

Vi hjälper dig hitta in i din egna självläkande kraft, med yogan som väg. Syresätt kroppen med pranayama och lugna nervsystemet. Mantran får dina celler att dansa av lycka och få en högre vibration som läker på cellnivå. Asanas som anpassas och utförs utifrån din unika kropp.Hur kan vi förhålla oss till och uppleva dom fem elementen både inom och utanför oss själva?

Vad har kosten för inverkan på ditt välmående? Hur kan Meditation hjälpa oss in i ett lugn bortom tankarnas virrvarr? Vi lyfter slöjan och vågar titta in... Den du är bortom tankar, känslor och rädslor. Med den traditionella Ashtangayogan & Ayurveda hittar vi ditt unika förhållningssätt och väg att ta dig an denna fantastiska självläkande metod. Med öppna hjärtan och glada kroppar!

För att på bästa sätt tillgodogöra dig helgen är det bra om du har en regelbunden ashtangayoga practice (att du yogar 1-6 ggr i veckan)




Bild från Spiragården Åre
Bild från Spiragården Åre
Bild från Spiragården Åre





Fredag

16.00-ca18.00 Introduktion och ledd klass Ashtanga yoga

Ca 18.30 Vi äter en god hemlagad soppa och bröd till middag på SPIRA

Ca 20.00-21.00 vi samlas för att runda av dagen med chanting och meditation

Lördag

07.30-9.30 AshtangaYogaklass mysore, pranayama och chanting

9.30 Frukost på SPIRA

10.30-13.00 Workshop: Ayurveda, elementen och yoga

13.00 - 14.00 Lunch på SPIRA

15.00 - Utomhusaktivitet – Närvaro i elementen med Robin Byström Grein

Söndag

07.30-9.30 AshtangaYogaklass mysore, pranayama och chanting

9.30 frukost

10.30-12.30 Workshop: Ayurveda, elementen och yoga

12.30 - Avslutnings-fika på SPIRA

Anmälan och frågor till:

camilla.silver@live.se eller 070-2488680

Workshopen är på SPIRAGÅRDEN i ÅRE

Helgen kostar 2500:- och då ingår all yoga och workshops, natur-guidning, enklare soppmiddag fredagkväll, frukost lördag o söndag morgon, lunch lördag, samt avslutningsfika söndag.

Du betalar in en anmälningsavgift på 500:- i samband med anmälan för att garantera en plats! den är inte återbetalningsbar om du avbokar!

Resterande betalning, 2000:- senast 27 september, med antingen swish 123 088 9022 eller bankgiro 5292-4909 Loveflow AB

Avbokning efter 27 september återbetalas halva kursavgiften (1250kr)!



Om du vill ha ett billigt boende på gångavstånd och från SPIRAGÅRDEN  rekommenderar vi SÖDERGÅRDEN VANDRARHEM Stf


https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-aresodergarden-vandrarhem/


Om du vill ha ett boende med mer hotellkänsla kan vi rekommendera ÅRE FJÄLLSÄTRA HOTELL


https://www.arefjallsatra.com/



Varmt välkommen önskar

Camilla, Johan, Robin

& Spiragården


Camilla Silver: Vedisk rådgivare, Ayurvedisk terapeut & AshtangaYogalärare

"Det är min största uppgift i livet är att hjälpa” Hon tillför ett lugn med värme och fokus, där det finns en intention att lyfta fram den styrka du redan besitter.
Camilla är utbildad Yoga- och Ayurveda hälsorådgivare, samt Integrerad Vedisk Rådgivare från American Institute of Vedic studies som leds av Vamadeva Shastri, Dr David Frawley.

Camilla är även utbildad Ayurvedisk Marma-terapeut hos Dr. Vasant Lad som tillsammans med Dr Frawley är en av de mest kunniga och välrenommerade inom Ayurveda i världen.
Hon är Auktoriserad av Manju Pattabhi Jois att undervisa i Ashtangayogans 1:a och 2:a serie. Under livet har hon gått åtskilliga utbildningar inom området hälsa och välbefinnande, bland annat klassisk massage, healing hjärtatsväg, reiki healing, Bioenergi healing. Camilla har sin grund i en kandidatexamen inom beteendevetenskap, hälsopedagog med fördjupning inom stress och hälsa.


Johan Silver: Johan är Auktoriserad Ashtangayogalärare (av Manju Pattabhi Jois) och en väldigt omtyckt Ayurvedisk Hälsorådgivare och föreläsare. Tillsammans med sin hustru Camilla Silver driver han Stark Yoga och håller klasser och workshops både i Sverige och utomlands. Med sin bakgrund som Ayurvedisk Hälsorådgivare har han en djup förståelse för våra olika konstitutioner, Vata, Pitta och Kapha och hur man bemöter dom olika på mattan för att hitta sin balans och komma närmre sin inre sanna natur. Johan drivs av att förmedla alla aspekter av den vediska traditionen för att förmedla ett läkande av hela människan ifrån djupet.


Robin Byström Grein: Robin utbildar sig till Vildmarksguide på Campus Åre och är Ashtanga yoga-student och certifierad lärare (av Gregor Maele). Han har ett brinnande intresse för hur vi kan må bättre och bli mer närvarande i våra liv genom att spendera tid i naturen och stå på yogamattan.

Camilla Silver
Johan Silver
Robin Byström Grein
Bild från spiragården Åre
Bild från Spiragården Åre
Bild från Spiragården Åre

LÄRARE / FÖRELÄSARE

Johan Silver
Yogalärare & Ayurvedisk rådgivare
Camilla Silver
Yogalärare