Startar
Mar 23, 2018
18.00
slutar
March 25, 2018
13.30
INVESTERING
Rudegården Matfors
Matfors

Eventbeskrivning

”Yoga är enkelt, allt annat är komplicerat” -Manju Jois

Ordet yoga har tre betydelser; möjlighet, välgång och förening. Yoga är också den heliga kunskapen om hur vi läker obalanser och till slut blir ett med oss själva. Vi hjälper dig hitta in i din egna självläkande kraft, med yogan som väg. Med den traditionella Ashtangayogan hittar vi ditt unika förhållningssätt och väg att ta dig an denna fantastiska självläkande metod. Med öppna hjärtan och glada kroppar! 

Har du någon gång undrat över vad det är som gör att människor är så olika? Varför vissa är hyperaktiva, rör sig snabbt och pratar oavbrutet medan andra utstrålar grace och stillhet? Varför kan vissa människor äta en femrätters middag och fortfarande vara hungriga medan andra sitter och petar i en sallad? Varför har vissa människor en sprudlande inneboende glädje medan andra tycks bära hela världen på sina axlar? 

Ayurvedan besvarar allt det här med de tre doshorna: Vata, Pitta och Kapha. Orden är sanskrit och går inte att enkelt översätta till svenska. Kortfattat kan man säga att doshorna är biologiska energier som styr över alla kroppsliga och mentala processer och som ger varje levande varelse sin egna unika nyckel till hälsa och självförverkligande. Doshorna härrör ifrån de fem elementen; rymd, luft, eld, vatten och jord.

Fredag

18.00-20.00 Introduktion och ledd klass

Lördag

08.00-10.00 Yogaklass mysore

10.30-12.30 Ayurveda, pranayama och chanting.

 Söndag

08.00-10.00 Yogaklass mysore

10.30-12.30 Ayurveda, pranayama och chanting.

Investering: 1350:-

Camilla Silver: Camilla är Auktoriserad av Manju Pattabhi Jois att undervisa i Ashtangayogans 1:a och 2:a serie. Hon tillför ett lugn med värme och fokus, där det finns en intention att lyfta fram den styrka du redan besitter. Har många års erfarenhet av undervisning i yoga, främst Ashtanga Vinyasa Yoga. Hon har även under flera år haft grupper i meditation, stresshantering och personlig utveckling.

Johan Lundback: Johan är Auktoriserad av Manju Pattabhi Jois att undervisa i Ashtangayogans 1:a och 2:a serie. Johan är omtyckt för sina inkännande händer och tydliga vägledning. Med sin bakgrund som Ayurvedisk Hälsorådgivare har han en djup förståelse för våra olika konstitutioner, Vata, Pitta och Kapha och hur man bemöter dom olika på mattan för att hitta sin balans och komma närmre sin inre sanna natur.

Anmälan till: Anette Hådén 070-2298068, nette.haden@gmail.comAnmälan är bindande och betalning sker i samband med anmälan.BG 5292-4909 Loveflow AB.Varmt välkommen!

LÄRARE / FÖRELÄSARE

Camilla Silver
Yogalärare
Johan Silver
Yogalärare & Ayurvedisk rådgivare