startdatum
Aug 30, 2021
VECKODAG
Mån, Ons, Fre
Gruppstorlek
klasslängd
75-90 minuter
antal gånger
3/vecka
nivå
För alla
investering
999 kr

Kursbeskrivning

Vi livesänder yogaklasser via Zoom under HÖSTTERMINEN med start AUGUSTI 2021. Vi har valt att ha alla klasser som ett paketerbjudande, för 999:-  

Paketet innehåller följande under en period av 12 veckor:

Måndagar: Yin yoga  kl 19.15-20.30
Onsdagar: Ashtanga Yoga Lugn  kl 17.30-18.45
Fredagar: Ashtanga Yoga Lugn  kl 07.30-08.45


Du kan yoga till alla klasser i veckan om du vill,  Zoomklasserna är LIVE så dom sker det klockslag som står på länken och kan endast användas vid den tiden som annonseras.

Du har även utöver dessa tillgång till förinspelade klasser som ligger kvar under hela kursperioden. Dessa har du alltså möjlighet att yoga till när som helst och hur många gånger som helst. Den inspelade klassen läggs ut olistad på Youtube så bara ni som går kursen har tillgång. Dom inspelade klasserna kommer ha varierande tema och innehåll.

Du får en faktura på 999:- via mail när vi fått in din anmälan

Du betalar med swish: 123 088 9022 eller Bankgiro: 5292-4909 Loveflow AB, märk din betalning med  ”enbart online” Se till att du angett rätt mailadress, då vi skickar all information dit (kolla gärna skräpkorgen om du inte får något mail). Via den mailadress du angett får du en länk så att du kan koppla upp dig på de klasser vi har online, du får för en vecka åt gången.

När du skickat din anmälan till oss är den bindande med 14 dagars ångerrätt!  Vissa telefoner har problem med anmälningsformuläret. Du kan alltid anmäla dig på: info@camillasilver.se

Om det är första gången du använder Zoom laddar du ner appen “ZOOM Cloud Meetings” från App Store/Play butiken till din mobil eller surfplatta, sedan skapar du en profil. Deltar du via dator laddas det automatiskt första gången ner en Zoom-klient på din dator när du klickar på länken ZOOM. Du kan även välja att delta via vanliga webbläsaren.

Klicka på länken och välj ”Call using Internet Audio” eller ”Call via Device Audio” i rutan ”To hear others please join audio” som dyker upp.

När du klickat på zoomlänken för klassen får du troligtvis upp en ruta där det står: ”To hear others please join audio” – välj ”Call using Internet Audio” eller ”Call via Device Audio”. Har du missat den här inställningen kan du i efterhand välja att klicka på hörlursikonen där det står ”Join Audio” så får du upp rutan igen.

Du landar först i ett väntrum innan yogaklassen börjar.

Du kan ha videobilden av om du önskar, det gör du genom att klicka på kameraikonen näst längst ner till vänster. Är det streck över bilden är du själv inte synlig.

Har du frågor är du välkommen att mejla oss på camilla.silver@live.se eller ring på: 070-248 86 80 Vi kommer tyvärr inte att ha möjlighet att svara på mejl direkt innan klassen startar men låt oss gärna veta om något inte fungerade för dig.

OBS. Anmälan till samtliga kurser är bindande!

Lärare

Camilla Silver
Yogalärare
Suzanne Bäckman
Yogalärare