startdatum
Nov 29, 2021
VECKODAG
Mån, Ons, Fre
Gruppstorlek
klasslängd
60-90 minuter
antal gånger
3/vecka
nivå
För alla
investering
600 kr

Kursbeskrivning


Vi livesänder yogaklasser via Zoom under VINTERTERMINEN med start 29 NOVEMBER 2021. Vi har valt att ha alla klasser som ett paketerbjudande, för 600:-  

Paketet innehåller följande under en period av 5 veckor:

Måndagar: Yin yoga  kl 19.15-20.30
Onsdagar: Ashtanga Yoga Lugn  kl 17.30-18.45
Fredagar: Ashtanga Yoga Lugn  kl 07.30-08.30

OBS! vecka 51 och 52 är klassen flyttad till torsdagar samma tid!

torsdag 23/12 istället för julafton

torsdag 30/12 istället för nyårsafton


Du kan yoga till alla klasser i veckan om du vill,  Zoomklasserna är LIVE så dom sker det klockslag som står på länken och kan endast användas vid den tiden som annonseras.

Du får en faktura på 600:- via mail när vi fått in din anmälan

Du betalar med swish: 123 088 9022 eller Bankgiro: 5292-4909 Loveflow AB, märk din betalning med  ”enbart online” Se till att du angett rätt mailadress, då vi skickar all information dit (kolla gärna skräpkorgen om du inte får något mail). Via den mailadress du angett får du en länk så att du kan koppla upp dig på de klasser vi har online, du får för en vecka åt gången.

När du skickat din anmälan till oss är den bindande med 14 dagars ångerrätt!  Vissa telefoner har problem med anmälningsformuläret. Du kan alltid anmäla dig på: info@camillasilver.se

Om det är första gången du använder Zoom laddar du ner appen “ZOOM Cloud Meetings” från App Store/Play butiken till din mobil eller surfplatta, sedan skapar du en profil. Deltar du via dator laddas det automatiskt första gången ner en Zoom-klient på din dator när du klickar på länken ZOOM. Du kan även välja att delta via vanliga webbläsaren.

Klicka på länken och välj ”Call using Internet Audio” eller ”Call via Device Audio” i rutan ”To hear others please join audio” som dyker upp.

När du klickat på zoomlänken för klassen får du troligtvis upp en ruta där det står: ”To hear others please join audio” – välj ”Call using Internet Audio” eller ”Call via Device Audio”. Har du missat den här inställningen kan du i efterhand välja att klicka på hörlursikonen där det står ”Join Audio” så får du upp rutan igen.

Du landar först i ett väntrum innan yogaklassen börjar.

Du kan ha videobilden av om du önskar, det gör du genom att klicka på kameraikonen näst längst ner till vänster. Är det streck över bilden är du själv inte synlig.

Har du frågor är du välkommen att mejla oss på camilla.silver@live.se eller ring på: 070-248 86 80 Vi kommer tyvärr inte att ha möjlighet att svara på mejl direkt innan klassen startar men låt oss gärna veta om något inte fungerade för dig.

OBS. Anmälan till samtliga kurser är bindande!

Lärare

Camilla Silver
Yogalärare
Suzanne Bäckman
Yogalärare