startdatum
Apr 29, 2020
VECKODAG
Onsdagar 17.30
Gruppstorlek
10
klasslängd
75 min
antal gånger
8
nivå
För alla
investering
999kr

Kursbeskrivning

För dig som är ny eller har tidigare erfarenhet och vill fördjupa din träning i ett lugnare tempo. Passar även dig som har skador (t ex ryggproblem) eller har behov av att anpassa din yoga på grund av sjukdom/smärta.

Vi går noggrant igenom dom inledande solhälsningarna i ett lugnt tempo, och bygger på med fler rörelser allt eftersom. Yogan är ett fantastiskt sätt att lära känna din unika kropps styrkor och svagheter och att därifrån hitta in till en stark, smidig och flödande kropp.

Tanken är att du ska få en förståelse för hur andning och rörelse hänger ihop och skapa en närvaro och fokus, som ger ett lugn i kroppen. Vi kommer även att betona  uppbyggande av en stark inre ”kärnmuskulatur” core, med olika styrkeövningar. Det blir även en längre avslappning. Det finns vid varje kurstillfälle utrymme för frågar och svar.

Inför ditt besök

Du kan byta om i vårt omklädningsrum, finns även dusch för den som önskar. Du kan hänga i vår soffa, läsa någon yogabok eller bara vara medan du väntar på din klass.

Som fortsättningselev vill vi gärna att du använder din egen yogamatta.

I butiken säljer vi mattor och andra yogatillbehör om du vill ha egna grejer. Vi har också allt ifrån tygpåsar till téer, kokosvatten och choklad samt sköna och snygga yogakläder. Öppettider: Vi låser upp 20-30 minuter före första klassen, kom gärna i god tid så du får varva ner och ge dig själv en lugn stund.

• Under yogaklassen blir det varmt i rummet och man svettas ofta mycket. Det bästa är att duscha före yogan, för allas trevnad. Hinner man inte det kan det vara skönt att ha tvättat sig under armar och fötter.

• Ha rena träningskläder varje gång du tränar.

• Rengör din yogamatta (om du har egen) regelbundet.

• Håll gärna ner ljudnivån både i och utanför yogasalen och stäng gärna av mobilen.

Slutligen, ett stort varmt välkommen från alla oss på Stark Yoga!

OBS. Anmälan till samtliga kurser är bindande!

OBS. Anmälan till samtliga kurser är bindande!

Lärare

Camilla Silver
Yogalärare