startdatum
Sep 1, 2020
VECKODAG
Tisdagar 19.15
Gruppstorlek
10
klasslängd
75 minuter
antal gånger
6
nivå
För alla
investering
850kr
Första Serien
Yoga Chikitsa PDF
Nybörjarblad
Nybörjare PDF

Kursbeskrivning

För alla män oavsett tidigare erfarenhet av yoga. En fantastiskt allsidig träning för kroppen och ger ett lugn i sinnet. Vi går noggrant igenom dom inledande solhälsningarna i ett lugnt tempo, och bygger på med fler rörelser allt eftersom. Yogan är ett fantastiskt sätt att lära känna din unika kropps styrkor och svagheter och att därifrån hitta in till en stark, smidig och flödande kropp. Vi hittar in i flöde, styrka som främjar en god hållning, och mer "yin" positioner för att mjuka upp stela partier i kroppen.

Yogan främjar till en bättre hållning, du får en styrka som orkar hålla upp din kropp inifrån, och som ökar din balans och smidighet.

Vi går igenom andning som hjälper dig med fokus och närvaro.

Passet avslutas med en ljuvlig avslappning/savasana, som får dig att känna dig fylld med energi och lugn när du lämnar yogasalen :)

Inför ditt besök

Du kan byta om i vårt omklädningsrum, finns även dusch för den som önskar. Du kan hänga i vår soffa, läsa någon yogabok eller bara vara medan du väntar på din klass.

Ta med EGEN YOGAMATTA!

I butiken säljer vi mattor och andra yogatillbehör om du vill ha egna grejer. Vi har också allt ifrån tygpåsar till téer, kokosvatten och choklad samt sköna och snygga yogakläder. Öppettider: Vi låser upp 20 minuter före första klassen, kom gärna i god tid så du får varva ner och ge dig själv en lugn stund.

• Under yogaklassen blir det varmt i rummet och man svettas ofta mycket. Det bästa är att duscha före yogan, för allas trevnad. Hinner man inte det kan det vara skönt att ha tvättat sig under armar och fötter.

• Ha rena träningskläder varje gång du tränar. 

• Rengör din yogamatta (om du har egen) regelbundet.

• Håll gärna ner ljudnivån både i och utanför yogasalen och stäng gärna av mobilen.

Slutligen, ett stort varmt välkommen från alla oss på Stark Yoga!

OBS. Anmälan till samtliga kurser är bindande!

Lärare

Johan Silver
Yogalärare & Ayurvedisk rådgivare