startdatum
Jan 20, 2020
VECKODAG
Måndagar 8.00
Gruppstorlek
20
klasslängd
60 minuter
antal gånger
12
nivå
För alla
investering
1560kr

Kursbeskrivning

Yoga som passar alla i en lugn rofylld miljö, ge dig tid att landa i kroppen och andningen. Men sköna rörelser smörjer vi kroppen, får flöde och cirkulation.

Yogans rörelser hjälper dig hitta in i kroppens egna självläkande källa. Med rörelser och positioner i mjukt flöde stärker du upp kroppen inifrån, får en hållning som en vacker stolt strålande blomma! Andas in närvaro, andas ut och landa i dig själv. Vakna upp ur en skön avslutande avslappning energipåfylld och med en skön känsla i kropp och själ.

Inför ditt besök

Du kan byta om i vårt omklädningsrum, finns även dusch för den som önskar. Du kan hänga i vår soffa, läsa någon yogabok eller bara vara medan du väntar på din klass.

Som fortsättningselev vill vi gärna att du använder din egen yogamatta.

I butiken säljer vi mattor och andra yogatillbehör om du vill ha egna grejer. Vi har också allt ifrån tygpåsar till téer, kokosvatten och choklad samt sköna och snygga yogakläder. Öppettider: Vi låser upp 20-30 minuter före första klassen, kom gärna i god tid så du får varva ner och ge dig själv en lugn stund.

• Det bästa är att duscha före yogan, för allas trevnad. Hinner man inte det kan det vara skönt att ha tvättat sig under armar och fötter.

• Ha rena träningskläder varje gång du tränar. 

• Rengör din yogamatta (om du har egen) regelbundet.

• Håll gärna ner ljudnivån både i och utanför yogasalen och stäng gärna av mobilen.

Slutligen, ett stort varmt välkommen från alla oss på Stark Yoga!

OBS. Anmälan till samtliga kurser är bindande!

Lärare

Camilla Silver
Yogalärare