startdatum
Oct 19, 2023
VECKODAG
Torsdagar 18.00
Gruppstorlek
20
klasslängd
60 min
antal gånger
6
nivå
Nybörjare
investering
970 kr
Nybörjarblad
Nybörjare PDF

Kursbeskrivning

Här får du en introduktion in i ashtanga yogan, som är en fantastiskt allsidig träning för kroppen och ger ett lugn i sinnet. Vi går noggrant igenom dom inledande solhälsningarna i ett lugnt tempo, och bygger på med fler rörelser allt eftersom. Ashtanga yogan är ett fantastiskt sätt att lära känna din unika kropps styrkor och svagheter och att därifrån hitta in till en stark, smidig och flödande kropp.

Yogan främjar till en bättre hållning, du får en styrka som orkar hålla upp din kropp inifrån, och som ökar din balans och smidighet.

Vi går igenom andning som hjälper dig med fokus och närvaro.

Passet avslutas med en ljuvlig avslappning/savasana, som får dig att känna dig fylld med energi och lugn när du lämnar yogasalen :)

När du skickat in din anmälan till oss får du ett mail inom någon dag (kolla gärna skräpkorgen!) där får du all information du behöver.

Du betalar in via swish: 123 088 9022 eller bankgiro: 5292-4909 Loveflow AB, sen får du ett kvitto när vi fått din inbetalning

Om du hellre vill ha faktura vänligen ange det vid din anmälan.

Du som yogar hos oss får också tillgång till 2 klasser yoga online som du kan yoga till hemma!

Inför ditt besök

Kom gärna ombytt och klar för att minimera trängsel i våra lokaler.

Om du är det minsta sjuk, stanna hemma! Värna om varandra <3 (du kan ta igen missade tillfällen på andra klasser eller online)

Ta med EGEN YOGAMATTA!

Öppettider: Vi låser upp 15 minuter före första klassen, kom gärna en stund innan startså du får varva ner och ge dig själv en lugn stund.

• Under yogaklassen blir det varmt i rummet och man svettas ofta mycket. Det bästa är att duscha före yogan, för allas trevnad. Hinner man inte det kan det vara skönt att ha tvättat sig under armar och fötter.

• Ha rena träningskläder varje gång du tränar. 

• Rengör din yogamatta (om du har egen) regelbundet.

• Håll gärna ner ljudnivån både i och utanför yogasalen och stäng gärna av mobilen.

Slutligen, ett stort varmt välkommen från alla oss på Stark Yoga!

OBS. Anmälan till samtliga kurser är bindande!

OBS. Anmälan till samtliga kurser är bindande!

Lärare

Johan Silver
Yogalärare & Ayurvedisk rådgivare