Coronaviruset

Med tanke på den rådande situationen med Corona så har vi gjort några förändringar i studion.

Med tanke på den rådande situationen med Corona så har vi gjort några förändringar i studion. Just nu vill vi fortsätta hålla studion öppen och ge alla möjlighet att träna i en säker miljö och finnas som en plats där du kan landa och tillfälligt släppa oron. Det är viktigt att inte att låta din rädsla ta över och gå i panikläge, Panik, stress och rädsla sänker immunförsvaret, genom att landa i dig själv och hitta ett inre lugn ger du kroppen större möjlighet att hålla sig frisk. Vi kan inte ignorera faran, vad vi kan göra är att möta det rimligt och i proportion. Håll din yogaträning igång oavsett om du väljer att yoga hemma eller i studion, speciellt i dessa tider med osäkerhet och existentiell rädsla, är yogan viktigare än någonsin. I kombination med god hygien, sömn och bra kost så har vi större möjlighet att stå emot och vara starka.

Självklart får man ta igen de tillfällen man missat pga sjukdom/symtom nästa termin, man kan då gå på annan/andra klasser parallellt med den kurs man är anmäld till, dvs man behöver vara anmäld till EN kurs för att kunna ta igen under nästa termin (för att vi som småföretagare ska kunna överleva).


Baserat på det faktiska tillståndet ber vi dig att följa hygienreglerna i shalan:

· Om du har influensa eller förkylningssymptom, träna/stanna hemma.

· Egen yogamatta. Vi vill gärna se att så många som möjligt använder egna mattor, finns billiga på t.ex. rusta.

· Tvätta händerna väl innan du går in i Yogarummet.

· Det finns dusch att tillgå i båda våra studios om man önskar använda det.

· Ta mer utrymme än vanligt, minimum 1m avstånd mellan mattorna.

· Vi kommer inte fysiskt justera dom närmsta veckorna.

· Du har möjlighet att ”ta igen” dina missade tillfällen även under den kommande sommarterminen.

Vi hoppas också att vi kan ha en sommartermin som startar i slutet av april. Vi följer de uppmaningar som kommer från folkhälsomyndigheten och anpassar oss efter myndigheternas rekommendationer.


Vi försöker med alla de medel vi kan att erbjuda en säker och ren miljö att vistas i, och vi håller även på att spela in material på video som ni elever kan ta del av och använda hemma.


Hoppas att du förstår våra tankegångar <3


Namaste

Skrivet av:
Johan Silver
Yogalärare & Ayurvedisk rådgivare