startdatum
Jan 15, 2019
VECKODAG
Tisdagar 19.15
Gruppstorlek
20
klasslängd
90 minuter
antal gånger
13
nivå
För alla
investering
1880kr
Första Serien
Yoga Chikitsa PDF
Nybörjarblad
Nybörjare PDF

Kursbeskrivning

För alla män oavsätt tidigare erfarenhet av yoga. Vi går noggrant igenom andning, solhälsning A+B, de stående positionerna och bygger i ett tryggt tempo vidare med sittande asanas (positioner), brygga och den avslutande delen. Tanken är att du ska få en förståelse för hur andning och rörelse hänger ihop och skapar en närvaro och fokus, som ger ett lugn i kroppen. Vi går igenom drishtis (blickpunkter) och Bandhas (kroppslås) för att ytterligare fördjupa ditt yogautövande.

Det finns vid varje kurstillfälle utrymme för frågar och svar. Under kursen andra del jobbar vi vidare med rörelserna i den sittande sekvensen, bryggor och avslutningsekvensen.

Inför ditt besök

Du kan byta om i vårt omklädningsrum, finns även dusch för den som önskar. Du kan hänga i vår soffa, läsa någon yogabok eller bara vara medan du väntar på din klass.

Som fortsättningselev vill vi gärna att du använder din egen yogamatta.

I butiken säljer vi mattor och andra yogatillbehör om du vill ha egna grejer. Vi har också allt ifrån tygpåsar till téer, kokosvatten och choklad samt sköna och snygga yogakläder. Öppettider: Vi låser upp 20-30 minuter före första klassen, kom gärna i god tid så du får varva ner och ge dig själv en lugn stund.

• Under yogaklassen blir det varmt i rummet och man svettas ofta mycket. Det bästa är att duscha före yogan, för allas trevnad. Hinner man inte det kan det vara skönt att ha tvättat sig under armar och fötter.

• Ha rena träningskläder varje gång du tränar. 

• Rengör din yogamatta (om du har egen) regelbundet.

• Håll gärna ner ljudnivån både i och utanför yogasalen och stäng gärna av mobilen.

Slutligen, ett stort varmt välkommen från alla oss på Stark Yoga!

OBS. Anmälan till samtliga kurser är bindande!

Lärare

Johan Lundback
Yogalärare & Ayurvedisk rådgivare