startdatum
Jan 16, 2019
VECKODAG
Onsdagar 17.45
Gruppstorlek
20
klasslängd
75 minuter
antal gånger
6
nivå
Nybörjare
investering
870kr
Nybörjarblad
Nybörjare PDF

Kursbeskrivning

Du får lära dig grunderna; andning, rörelse, fokus och grundläggande positioner.

Vi går noggrant igenom solhälsning A+B och och jobbar främst med dom första grundläggande stående positionerna och några av de avslutande positionerna. Tanken är att du ska få en förståelse för hur andning och rörelse hänger ihop och skapar en närvaro och fokus, som ger ett lugn i kroppen.

Det finns vid varje kurstillfälle utrymme förfrågar och svar. Om du inte har utövat ashtangayoga förut, börjar du på nybörjarnivå  (även om du utövat någon annan yogaform tidigare). Om du haft lång paus från ashtangayogan kan det vara bra att börja om med nybörjare eller gärna gå fortsättning enkel.

Inför ditt besök

Du kan byta om i vårt omklädningsrum, finns även dusch för den som önskar. Du kan hänga i vår soffa, läsa någon yogabok eller bara vara medan du väntar på din klass.

När man tränar yoga är det bra att ha kläder som är mjuka och sitter bekvämt men inte för löst. Räkna med att bli varm och svettig! Vi gör vår yoga barfota.

Yogamattor finns att låna men i butiken säljer vi självklart mattor och andra yogatillbehör om du vill ha egna grejer. Vi har också allt ifrån tygpåsar till téer, kokosvatten och choklad samt sköna och snygga yogakläder. Öppettider: Vi låser upp 20-30 minuter före första klassen, kom gärna i god tid så du får varva ner och ge dig själv en lugn stund.

• Under yogaklassen blir det varmt i rummet och man svettas ofta mycket. Det bästa är att duscha före yogan, för allas trevnad. Hinner man inte det kan det vara skönt att ha tvättat sig under armar och fötter.

• Ha rena träningskläder varje gång du tränar. 

• Rengör din yogamatta (om du har egen) regelbundet.

• Håll gärna ner ljudnivån både i och utanför yogasalen och stäng gärna av mobilen.

Slutligen, ett stort varmt välkommen från alla oss på Stark Yoga! 

OBS. Anmälan till samtliga kurser är bindande!

Lärare

Johan Lundback
Yogalärare & Ayurvedisk rådgivare