Qigong med Ingela i Hudiksvall

Ingela Näslund kommer hålla Qigong i egen regi i Stark Yogas lokaler i Hudiksvall.

Längtar du efter en mer levande kropp, ett mer kärleksfullt förhållande till dig själv, mer energi, bättre hälsa och ett klarare sinne? Då kan qigong vara något för dig!YuanGong är en modern qigongform som är enkel och effektiv. I den här kursen kommer du lära dig de första 3 metoderna i YuanGong - rörelseserier som är utformade för att öka energinivån, förbättra hållningen samt rörlighet, cirkulation och styrka i hela kroppen och även förmågan att vända sig inåt i stillhet och klarhet. 

Rörelserna utförs i ett meditativt tillstånd som i sig stärker immunförsvaret och de självläkande krafterna. Rörelserna är också utformade för att direkt stimulera ditt energisystem, lymfflöde och dina inre organ.

Introduktionskurs lördag 23/9 kl 9.00-11.30 + söndag 24/9 kl 8-12 

Vi går igenom de första 3 metoderna, hur rörelserna ska utföras och vad de är bra för. Du behöver inte ha tränat qigong tidigare för att delta i kursen.

Fördjupningskurs 5 söndagar kl 15.30-17.00 (1/10, 15/10, 29/10, 12/11, 3/12) 

Vi fördjupar oss i metoderna, gör kompletterande qigongrörelser och gör guidade meditationer för att du ska lära dig känna och förstå dig på Qi.

Introduktionskursen kostar 500 kr och då ingår 2 st DVD:er så du kan nöja dig med den helgen om du vill och sedan träna hemma på egen hand med hjälp av DVD.Vill du sedan gå fördjupningskursen så kostar den 750 kr.Paketpris om du anmäler dig till både intron och efterföljande kurs på en gång: 1000 kr.

Läraren Ingela Näslund jobbar som fysioterapeut inom primärvården, är traditionell akupunktör, massageterapeut och qigonglärare.

För frågor och anmälan kontakta Ingela på: ingela@shendao.se

Här kan du se de första 4 metoderna i YuanGong. YuanGong är del i ett större system som kallas Ren Xue och kan översättas till 'kunskap om människan'. Ren Xue har sin grund i den taoistiska filosofin, traditionell kinesisk medicin samt modern forskning om medvetandet. Ren Xue är för dig som vill lära känna dig själv bättre, få bättre hälsa och utvecklas på alla plan. Här kan du ta reda på mer om Yuan Gong och Ren Xue.

Skrivet av:
Johan Lundback
Yogalärare & Ayurvedisk rådgivare